Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Aktualizace - Krajští kriminalisté prověřuji násilný trestný čin

ÚSTECKÝ KRAJ - Vážným zraněním napadená žena podlehla. 

     Krajští kriminalisté prověřuji násilný trestný čin, ke kterému došlo v neděli večer v obci na Teplicku. Podle informací zjištěných na místě činu došlo ke konfliktu mezi rodinnými příslušníky, v důsledku kterého byla poškozená žena vážně zraněna a následně svým zraněním podlehla. Třicetiletý muž, který je podezřelý ze zvlášť závažného zločinu vraždy, byl bezprostředně po činu zadržen. V současné době probíhají úkony trestního řízení směřující k objasnění bližších okolností případu. 
     Od začátku letošního roku krajští kriminalisté zahájili úkony trestního řízení pro zvlášť závažný zločin vraždy v 19 případech, z toho v 6 případech se jednalo o vraždu dokonanou. Všechny skutky se podařilo objasnit.

Aktualizace:

     Na základě provedené soudní pitvy byla potvrzena násilná smrt, na které měla podíl jiná osoba. Zadržený muž byl obviněn ze zvlášť závažného zločinu vraždy a vyšetřovatel zaslal státnímu zástupci podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby. S ohledem na probíhající vyšetřování v současné době nemůžeme sdělit bližší informace ke způsobu provedení trestného činu ani k totožnosti oběti, aby nebyl zmařen účel trestního řízení. Zatím nám není znám ani motiv pachatelova jednání.  

22. listopadu 2022
por. Bc. Ilona Gazdošová
tisková mluvčí  

vytisknout  e-mailem