Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Víkend na Novojičínsku

Ublížení na zdraví ve Frenštátě pod Radhoštěm 

Ublížení na zdraví s následkem smrti...
 
Minulý týden v pátek, v době kolem 16,00 hodin, došlo v jednom z bytů ve Frenštátě pod Radhoštěm k rozepři mezi dvěmi muži. Slovní vyhrožování bylo ze strany majitele bytu (nar. 1962) umocněno napadením s nožem v ruce vůči druhému muži nar. 1987. Mladší muž, který byl v bytě na návštěvě, útok opětoval a jiným nožem bodl majitele do oblasti břicha. Muž po tomto napadení způsobenému zranění na místě podlehl.
Podezřelý byl v bytě zadržen, v sobotu mu bylo sděleno obvinění pro trestný čin ublížení na zdraví s následkem smrti. Za tento skutek mu hrozí trest odnětí svobody v délce trvání na deset až patnáct let.
 
Policisté podali podnět na vzetí obviněného do vazby.
 
 
Odcizil vozidlo a nářadí
Krádež a neoprávněné užívání cizí věci šetří policisté v Příboře. V noci na sobotu dosud neznámý pachatel překonal oplocení pozemku, násilím vnikl do dvora a následně do garáže. Odcizil různé nářadí, autonabíječku, svářečku, a dvě motoroé sekačky. Vše naložil do osobního vozidla v garáži. S vozem bez registračních značek , ale s lupem, odjel. Celková škoda byla vyčíslena na 28 200 Kč.
 
Krádež disku i s pneumatikou
V noci na pondělí neznámý pachatel odcizil z areálu jedné z autofirem v Novém Jičíně penumatiku. Ta byla v areálu odložena i s diskem. Poškozená firma vyčíslila škodu na 15 000 Kč.
 
Nález munice
V katastru obce Bílovec byla v nedělním poledni nalezena na louce nevybuchlá munice. Na místo byla přivolána pyrotechnická služba policie z Frýdku-Místku. Pyrotechnik na místě nálezu zajistil munici z 2. světové války, dva dělostřelecké granáty. Munice byla převezena pyrotechnikem kolem 15,00 hodin. Ke zranění osob ani ke škodě na majetku nedošlo.

vytisknout  e-mailem