Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Události na Karvinsku

Opilý řidič 

 
Krádež v novostavbě
 
Po vypáčení vstupních dveří se dosud neznámý pachatel dostal do novostavby rodinného domku v Dětmarovicích. Z neděle na pondělí tento domek prohledal a odcizil elekro vypínače, sadu vrtáků, sadu gola klíčů, a ratanovou skřínku. Majiteli vznikla škoda ve výši 7300 korun na odcizených věcech a 500 korun na poškození zařízení.
 
Odcizení věci z vozidla
 
Do nezajištěného nákladního vozidla tovární značky DAF XF430 se dostal dosud neznámý lapka dne 7.9.2009 v odpoledních hodinách. I když vozidlo stálo v Bohumíně u vrátnice ŽDB Group a.s. pachatel se tohoto nezalekl a z auta odcizil navigaci Tom Tom link 300 a dva mobilní telefony. Škoda byla vyčíslena na částku 16000 korun.
 
Podnapilý řidič
 
Těsně po půlnoci 7.9.2009 na ulici Těšínská v Havířově Podlesí policisté kontrolovali osobní vozidlo VW Vento. Při kontrole muži zákona zjistili, že řidič jeví známky požití alkoholických nápojů. Orientační dechovou zkouškou přístrojem Alcosensor byla naměřena hodnota 1.84 promile alkoholu v dechu. Trestní stíhání proti osobě je vedeno ve zkráceném přípravném řízení.
 
Sezona ještě nekončí
 
V Petřvaldě během víkendu neznámý pachatel se násilně vloupal do stavební buňky. Zde odcizil benzínovou sekačku na trávu typ XS 55 MBS a křovinořez značky Alko. Majiteli takto způsobil škodu ve výši 18021 korun na odcizených věcech a 2000 korun na poškozených dveřích.
 
 
nprap. Jaroslav Kus

vytisknout  e-mailem