Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Srazil chodkyni

Bruntálsko - žena na místě zemřela a další zprávy 

07.11.2013 - řidič vozidla VW Passat srazil chodkyni v Zátoře.jpgFoto: 07.11.2013 - řidič vozidla VW Passat srazil chodkyni v Zátoře
V těchto dnech krnovští kriminalisté vyšetřují okolnosti dopravní nehody, která se stala dne 07.11.2013 kolem 21:30 hodin na 37,7 kilometru hlavní komunikace číslo I/45 v obci Zátor. Zde se 50letý cizinec pravděpodobně plně nevěnoval řízení osobního motorového vozidla Volkswagen Passat a přední částí vozidla srazil 74letou chodkyni o francouzské holi. Žena následkem střetu upadla do travnatého porostu na pravé straně komunikace ve směru na Krnov. Seniorka utrpěla zranění neslučitelná se životem a na místě dopravní nehody zemřela. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Další zprávy: 
 
Mrtvý muž v kolejišti
 
Dne 09.11.2013 ve večerních hodinách byl v Krnově v prostoru nákladního nádraží nalezen 26letý muž bez známek života. Krnovští kriminalisté zjišťují a prověřují veškeré okolnosti případu, jenž se s největší pravděpodobností jeví jako usmrcení osoby projíždějícím vlakem.
 
 
V zatáčce nepřizpůsobil rychlost
 
Dopravní policisté vyšetřovali dne 10.11.2013 srážku dvou osobních vozidel, která se stala v 17. hodin na silnici první třídy č. 57 mezi obcemi Krnov a Krásné Loučky. V tomto úseku 79letý řidič vozidla Fiat Brava pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem, vlastnostem vozidla a dopravně technickému stavu pozemní komunikace. Muž seniorského věku při průjezdu prudké pravotočivé zatáčky přejel se svým vozidlem do protisměru, kde v levé jízdní polovině rohem vozidla narazil do levého boku protijedoucího osobního vozidla Kia Pride. Řidič vozidla Kia se střetu snažil zabránit stržením volantu doprava. Dopravní nehoda si vyžádala jedno lehké zranění spolujedoucí z vozidla Kia Pride. Jednalo se o ženu, která byla sanitním vozidlem převezena do nemocnice v Krnově. K jinému zranění osob nedošlo. Odborným měřením bylo požití alkoholu u obou řidičů vyloučeno. Celková škoda na vozidlech činí okolo 70 tisíc korun.
 
 
10.11.2013   10.09.2013
 
Foto: 10.11.2013 - střet vozidel Fiat a Kia mezi obcemi Krnov a Krásné Loučky
 
 
 
 
vrchní asistent pprap. Bc. Pavla Welnová
 
12.11.2013

 

vytisknout  e-mailem