Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Směrové tabule jsou v kurzu

Bruntálsko - dne 12.8.2010 krnovští policisté šetřili hned dva případy krádeže směrovacích dopravních značek a další zprávy 

Směrové tabule jsou v kurzu
Krnovští policisté dne 12.8.2010 šetřili hned dva případy krádeže směrových tabulí (označení Z4a+b).
            V době od 11. do 12.8.2010 dosud neznámý pachatel odcizil celkem 5 kusů směrovacích dopravních značek se třemi podstavci na ulici Ježnická v Krnově. Tímto svým jednáním způsobil majiteli škodu ve výši 4.380 Kč.
            Další případ krádeže směrových tabulí se stal v přibližně stejnou dobu v obci Brantice. Zde neznámý pachatel odcizil 10 kusů značek tentokrát bez podstavců. Ty byly umístěny poblíž kulturního domu z důvodu opravy chodníku. Způsobená škoda činí 6.240 Kč. 
 
Policisté zajistili mladistvého na útěku
Bruntálským policistům se dne 12.8.2010 v brzkých ranních hodinách v Bruntále na ulici Pěší podařilo zajistit 17letého mladíka, kterému byla Okresním soudem v Karviné nařízena ústavní výchova. Téhož dne byl mladistvý předán pracovnici Výchovného ústavu Vidnava, ze kterého utekl dne 12.3.2010.
Při couvání narazila do sloupu
Ve středu 11.8.2010 v 17.00 hodin na náměstí ČSA ve Městě Albrechticích došlo k dopravní nehodě s celkovou škodou 23 tisíc Kč. Zde při couvání 40letá řidička v osobním vozidle Mazda přehlédla sloup veřejného osvětlení a zadní částí do něj narazila. Způsobená škoda na vozidle je 20 tisíc Kč a 3 tisíce na sloupu.   
Vloupat do vozidla se mu nepodařilo
V Bruntále na ulici Janáčkova ze dne 11. na 12.8.2010 se doposud neznámý pachatel pokusil vloupat do osobního vozidla značky Škoda Octavia combi. Nejprve nezjištěným předmětem páčil v oblasti zámku přední dveře řidiče, ale ty se mu nepodařilo otevřít. Tak zkusil přední dveře na místě spolujezdce, kde pouze vypáčil plastovou záslepku zámku. Do vozidla se nedostal, došlo k poškození laku dveří v okolí místa páčení a také k poškození zámku na straně řidiče. Způsobená škoda dosud nebyla vyčíslena.
 
 
 
 
vrchní asistent pprap.Pavla Munclingerová

vytisknout  e-mailem