Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Pomozte policii zastavit zloděje kamer

 Už 16 kusů průmyslových kamer, které chrání lid, bezpečí a pořádek obyvatel panelových domů v Orlové, odcizili zatím neznámí pachatelé. Policie na případu intenzivně pracuje a prosí o pomoc také všechny obyvatele města, kteří by mohli přispět jakoukoli informací. Všem, kteří poskytnou informaci policie zaručuje naprostou anomynitu.

Krádeže jsme zaevidovali v období od 17. prosince loňského roku, zatím poslední byla 21. ledna roku letošního. Zloději se zaměřují především na kamery domu na sídlišti zvaném V. etapa, kradli však již také v městské části Lutyně. Dosavadní škoda představuje částku okolo 80 tisíc korun.

Z dochovaných záznamů kamer před jejich krádeží je patrné, že jde o dva pachatele ve věku 17-25 let, vysoké přibližně 170 centimetrů, štíhlé postavy. Jeden pachatel je oblečen převážně do světlé bundy, riflových kalhot, černých bot, na hlavě má kšiltovou čepici se znakem dolaru. Druhý pachatel bývá oblečen do pruhované mikiny s vyobrazením velkého štíra na zádech a na hlavě má pouze kapuci z mikiny.

Policie prosí o jakékoli informace, které by pomohly zastavit řádění pachatelů. Informace, které by mohly vést k odhalení krádeží, můžete volat na číslo 596 523 333, nebo je předat osobně na orlovské policejní služebně. Anonymita je zaručena.

Policie děkuje za spolupráci.

Orlová1.jpg Orlová1.jpg Orlová2.jpg Orlová2.jpg Orlová3.jpg Orlová3.jpg

vytisknout  e-mailem