Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Policejní zprávy z Karvinska

Dopravní nehoda se smrtelným zraněním-výzva  

Dopravní nehoda se smrtelným zraněním
 
Včerejšího dne kolem 12:20 hodin v Chotěbuzi na ulici Karvinská ve směru z Karviné do Českého Těšína došlo k havárii nákladního automobilu tovární značky LIAZ. Řidič vozidla z dosud nezjištěných příčin sjel vpravo mimo komunikaci do zatravněného silničního příkopu. Zde narazil do betonového mostku a pokračoval dále . Pravou stranou kabiny srazil dva stromy a nárazem do třetího stromu se nákladní vozidlo zastavilo. Přivolaný lékař záchranné služby na místě konstatoval smrt postiženého řidiče r. 1956. Příčina této havárie je předmětem dalšího šetření. Policie prosí svědky této havárie, aby se přihlásili na telefonní číslo 974 734 251-vedoucí dopravních nehod nebo na bezplatnou linku 158
 
Krádež kol z vozidla
 
Ve středu v podvečer neznámý pachatel na ulici Bezručové v Bohumíně násilně vnikl do zaparkovaného osobního vozidla Audi A4, ze kterého odcizil čtyři kusy kol z lehké slitiny s pneumatikami v hodnotě 15000 korun. Další škodu a to ve výši 3000 korun majitel vyčíslil na poškozených dveřích.
 
Vloupání do stavebního kontejneru
 
Během noci ze středy na čtvrtek v Českém Těšíně v části Dolní Žukov neznámý chmaták odstranil na stavebním kontejneru dva visací zámky. Z kontejneru pak odcizil elektrocentrálu, bourací kladivo, stavební vysavač, stavební frekvenční vibrátor a další elektro nářadí. Majiteli firmy zabývající se výstavbou silnice R48 tak způsobil škodu ve výši 156000 korun.
 
Bral co viděl
 
V Havířově Městě na Dlouhé třídě neznámý lump rozbil z úterý na středu výlohu prodejny. Přes otvor se dostal do prostoru obchodu, kde bral co viděl. Nepohrdnul plyšovými hračkami v ceně 7000 korun, kosmetikou, spodním prádlem, oblečením sladkostmi a to vše v hodnotě 10000 korun. Navíc rozbitá výloha byla předběžně odhadnuta na částku 8000 korun , takže celková škoda se vyšplhala na 25000 korun.
 
Krádež na čističce odpadních vod
 
Z objektu čističky odpadních vod v Karviné Starém Městě došlo během uplynulého týdne k odcizení různého spojovacího zařízení , bednění a 12-ti kusů vysouvacích teleskopických tyčí. Tento materiál sloužil při výstavbě nádrže na odpadní vodu. Majiteli vznikla škoda ve výši 150000 korun.
  
nprap. Jaroslav Kus
 
 

vytisknout  e-mailem