Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Oslněn sluncem havaroval

Uzavřela úvěr za úplatu, Odešel do baru a přišel o kolo 

Za úplatu uzavřela úvěr
Dne 16.6.2009 zahájil policejní komisař SKPV Bruntál trestní stíhání 62leté ženy pro pomoc k trestnému činu podvodu. Toho se měla dopustit tím, že v červnu 2006 v Bruntále na ulici Dlouhá prostřednictvím obchodního zástupce finanční společnosti uzavřela za úplatu 4 tisíce Kč smlouvu na úvěr ve výši 16 tisíc Kč. Vše podepsala, aniž by obsah smlouvy četla a svým jednáním umožnila, aby se na úkor společnosti obchodní zástupce obohatil. Škoda činí 13 900 Kč.
 
Z kapoty auta mu vzal peněženku
Krnovští policisté v úterý 16.6.2009 šetřili oznámení 19letého mladíka, kterému dosud neznámý pachatel odcizil v Krnově na ulici Nádražní před restaurací z kapoty vozidla taxislužby odloženou peněženku s doklady, hotovostí ve výši 250 Kč a platební kartou.   Způsobená škoda činí 500 Kč.
 
Přišel o octavku
Ve Dvorcích dne 16.6.2009 přišel 45letý muž o vozidlo Octavia Combi šedé barvy, na zadních dveřích je stříbrný nápis NEZAGRO a na pravé straně nápis Škoda Octavia. Dosud neznámý pachatel octavku odcizil z parkoviště. Ve vozidle bylo autorádio s CD přehrávačem, obal s 25 CD disky, nabíječka na mobilní telefon a GPS navigací, handsfree, montérky, bunda a dva ambuvaky na záchranu lidí. Způsobená škoda činí přes 204 tisíc Kč. Policisté vyhlásili po vozidle ihned pátrání.
  
Odešel do baru a přišel o kolo
V úterý 16.6.2009 v Rýmařově na ulici Husova si 27letý muž odstavil bez jakéhokoliv zajištění své jízdní kolo GT a odešel do baru. Neznámý pachatel mu kolo i s koženkovou brašnou na rámu odcizil. Způsobená škoda činí 16 500 Kč. Šetří OOP Rýmařov.
 
Upravoval si sluneční brýle a narazil do javoru
V 17,35 hodin dne 16.6.2009 v Krnově na ulici Tyršova jel 42letý muž s vozidlem Škoda Felicie a na rovném úseku komunikace plně nevěnoval řízení, když si začal upravovat slsuneční brýle a byl oslněn sluncem. Stočil volant vpravo a vyjel za okraj silnice. Zde narazil do stromu. Došlo k lehkému zranění 70leté spolujezdkyně. Způsobená škoda činí 30 tisíc Kč.
  
Krnovští policisté kontrolovali herny
Akce zaměřená na kontrolu heren a restaurací se zaměřením na přítomnost osob mladších 18 let, případně porušení zákonných ustanovení na úseku ochrany před alkoholismem a jinými toxikomániemi proběhla dne 16.6.2009 v Krnově. Sedm policistů zkontrolovalo 24 objektů, ale nezjistili žádné protiprávní jednání. 
 
 
komisař por. Bc. Tušková Pavla
pisbr@mvcr.cz
 
 
 

vytisknout  e-mailem