Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Násilník dopaden

Karviná - recidivista se během týdne dopustil tří přepadení. 

 Policisté služby kriminální policie a vyšetřování dopadli násilníka, který se v listopadu dopustil tří přepadení. Během krátké doby recidivista přepadl starého muže, ale i mladou ženu.

Jeho skutky:

1. Karviná - Nové Město, neděle 3. listopadu, 13:10 hod.

Na ulici Na Vyhlídce strčil do zad 86letého pána, který upadl na zem obličejem dolů. Starému  muži vypadla zubní protéza. Pachatel pána přetočil, rukou mu zakryl obličej a odcizl pánskou koženou brašnu. Závěrem mu vytrhl francouzskou hůl, kterou odhodil. Napadenému muži krádeží mobilního telefonu a brýlí způsobil škodu ve výši 3 400 Kč. Na přepadení se podílel i pachatelův komplic, který není zatím ustanovený.

2. Karviná - Hranice, středa 6. listopadu, 01:00 hod.

V herně společně s komplicem fyzicky napadli 53letého muže. Z barové židle ho povalili na zem. Jeden z pachatelů poškozeného přidržoval na zemi, druhý šacoval. Ze zadní kapsy kalhot mu odcizili peněženku s 18 000 Kč na hotovosti, dvě platební karty a doklady.


 

3. Karviná - Nové Město, čtvrtek 7. listopadu, 05:00 hod.

V herně na ulici Rudé armády obsluhující 24leté dívce nastříkal do obličeje pepřový či slzný sprej. Nato ji shodil ze židle na zem. Dívce vyhrožoval zabitím a mezitím z příručního trezoru odcizil finanční hotovost ve výši 43 790 Kč.

Policejní komisař 43letému muži sdělil obvinění ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže, přečinu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.
 

V současnti je násilník ve vazební věznici. V minulosti byl již 12x soudně trestán.

por. Mgr. Zlatuše Viačková, komisař PIS Karviná


 


 


 

vytisknout  e-mailem