Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

I přes zákaz rodičů vlez do bytu

Bruntál - snědl tam potraviny a usnul... zdarma měla poskytnout marihuanu a i sklíčko ke kouření 

Hodil se kufr s nářadím i rádio 
V průběhu pondělí 30.8.2010 policistům oznámili poškození dva případy vloupání do rekreačních chatek.
V zahrádkářské kolonii Hlubčické předměstí v Krnově v době od 18.7. do 30.7.2010 dosud neznámý pachatel násilně vnikl do zahradní chatky. Prohledal ji a odcizil plastový kufřík s nářadím. Způsobená škoda činí 500 Kč.
V Mezině pachatel vypáčil v době od 23. do 30.8.2010 zárubeň dveří rekreační chaty a vnikl dovnitř. Odcizil rádio s CD přehrávačem, láhev červeného vína a cukrovinky. Způsobená škoda činí 1 850 Kč.
 
Z regálu vzal vystavené DVD
Vystavený DVD přehrávač Beng si nechtěl neznámý pachatel zakoupit a tak ho v nestřeženém okamžiku za provozu ukradl z prodejny v Bruntále na ulici Krnovské v době od pondělí 30. do úterý 31.8.2010. Svým jednáním způsobil škodu ve výši 5 520 Kč.
 
Zdarma měla poskytnout marihuanu, ale i sklíčko na kouření
Z přečinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy byla v těchto dnech policejním komisař SKPV Krnov obviněna 19letá dívka. Svého trestního jednání se měla dopustit tím, že na Albrechticku v červnu 2010 měla poskytnout zdarma laboratorní sklo užívané ke kouření sušené rostlinné hmoty konopí nejméně dvěma mladistvým a nezletilým osobám, kteří měli sklo použít ke kouření marihuany. Dále od letošního února do dnešní doby měla zdarma v nejméně třech případech předat ke kouření jednomu mladistvému sušenou rostlinnou hmotu konopí. Obviněné hrozí trest odnětí svobody na jeden rok až pět let nebo peněžitým trestem.
 
I přes zákaz rodičů vlezl k nim do bytu
Spícího a podnapilého muže zajistili v těchto dnech rýmařovští policisté v domě rodičů, kde násilně i přes jejich zákaz vnikl. Zkonzumoval zde různé jídlo a usnul.
Včera 31.8.2010 mu rýmařovští policisté sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření z přečinů krádeže a porušování domovní svobody. Toho se měl dopustit tím, že dne 25.8.2010 v Horní Moravici si měl opřít dřevěnou lavici u hlavního vchodu domu a vylézt na přístřešek. Dostal se až k oknu bytu rodičů, kteří v uvedenou dobu nebyli doma. Okno rozbil a vnikl dovnitř. Zde zkonzumoval nějaké jídlo a usnul. Policisté ho na místě zajistili a naměřili mu při dechové zkoušce 1,74 promile. Způsobená škoda činí 4 tisíce Kč. 
 
komisař por. Bc. Tušková P.
 

vytisknout  e-mailem