Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Chtěl podplatit policisty

Nechtěl na záchytku 

V pátek 30. ledna ve Fulneku, opakovaně slovně a poté i fyzicky napadal 44 letý muž hosty restauračního zařízení. Přivolaní policisté agresivního, podnapilého muže zadrželi. Jelikož na záchytnou stanici nechtěl, snažil se policisty při převozu podplatit. Své agresivní jednání zakončil fyzickým útokem na policistu, kterého zranil.
Policisté jeho jednání prošetřuji jako přestupek proti občanskému soužití a dále jako přečin – násilí proti úřední osobě a podplácení. 

Řidič nadýchal více jak 3 promile

Dalšího řidiče, který usedl za volant v podroušeném stavu, zjistili policisté v neděli 31. ledna v Kopřivnici. Krátce před devátou hodinou dopoledne byl na ulici kpt. Jaroše v Kopřivnici kontrolován policejní hlídkou místní padesátiletý řidič vozidla Ford Fiesta. Při kontrole mu byla naměřena hodnota 3,31 promile alkoholu a opakovaná s výsledkem 3,10 promile. Řidič s naměřenými hodnotami souhlasil a byla mu zakázána další jízda. Po hodině a půl byl stejný řidič v Kopřivnici na ulici Obránců míru, opětovně přistižen policejní hlídkou při jízdě ve vozidle. Jelikož řidič nereagoval na předešlou výzvu policistů a byl zde předpoklad že bude dál řídit, byl umístěn v Protialkoholní záchytné stanici.

Odvolání pátrání po pohřešované ze dne 28.1.2010

Pohřešovaná Žáková, byla v pátek 29. ledna nalezena živá a zdráva ve Frenštátě pod Radhoštěm. Policisté děkuji spoluobčanům za pomoc v pátrání  po pohřešované.

por.Bc.Petr Gřes
 

vytisknout  e-mailem