Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Bezpečnostní opatření - hokej

Novojičínsko - Při sobotním hokejovém utkání mezi HC Nový Jičín a HC AZ Havířov nemuseli policisté zasahovat a další zprávy z Novojičínska. 

Proti fanouškům tentokrát nemuseli policisté zasahovat. Připravené bezpečnostní opatření společně s vedením klubu neumožnilo vyvolat nestandardní situace ani uvnitř ani mimo hřiště.
Připravenými oddělenými vstupy, sektorem hostí a výborně zvládnutou prací pořadatelů a policistů se tak předešlo jakémukoli narušení veřejného pořádku. Pouze jeden z fanoušků měl z důvodu své opilosti smůlu. S více jak 2 promile alkoholu jej na stadion nepustili. 

 

Otrava plynem

Svou matku nalezla v sobotu 26. 11. 2011 odpoledne dcera v bezvládném stavu v koupelně rodinného domu na Kopřivnicku. Přivolaný lékař konstatoval otravu oxidem uhelnatým. Hasiči na místě naměřili 4 násobně překročenou hranici zplodin v objektu. Lékaři celou rodinu převezli do nemocnice k lékařskému ošetření.

Kopřivničtí policisté prověřují míru zavinění s podezřením z přečinu ublížení na zdraví z nedbalosti, v souvislosti s případem otravy oxidem uhelnatým, kterého se měl dopustit neznámý pachatel tím, že porušil důležitou povinnost vyplývající z jeho zaměstnání, povolání, postavení nebo funkce nebo uloženou mu podle zákona.

Dva případy ze Studénky

Během víkendu z 25. – 27. 11. 2011 se vloupali pachatelé do dvou provozoven. Nejprve do sklepa restaurace a poté do prodejny řeznictví.

Pivní sudy

V noci z pátku na sobotu 26. 11. 2011 vnikl neznámý pachatel do sklepa restaurace ve Studénce.  Nešlo mu o nic jiného, než o pivní sudy. Nejprve odstranil zabezpečení sklepení a poté si odnesl 6 prázdných pivních sudů. Majiteli restaurace tak působil celkovou škodu ve výši více jak 10 tisíc korun.

Řeznictví

Z prodejny řeznictví si pachatel ze soboty 26. na 27.11.2011, po násilném vniknutí do prodejny odnesl elektronickou pokladnu, finanční hotovost a několik lahví alkoholu.
Majiteli tak způsobil škodu ve výši více jak 30 tisíc korun.


Tiskový servis ze dne 28.11.2011

 

por. Mgr. Petr Gřes
tiskový mluvčí

vytisknout  e-mailem