Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Aktuality z Karvinska

V České Těšíně na ulici Kysucká neznámý pachatel rozbil skleněné vstupní dveře do prodejny květinářství. Sebou si odnesl elektronickou pokladnu s tržbou. Celková škoda je ve výši 19 000 Kč.


V Orlové-Lutyni na ulici F.S. Tůmy neznámý pachatel odstranil visací zámek do místnosti ve 12. patře domu. Uvnitř odcizil DVD rekordér, satelitní konvektor, satelitní přijímač a další věci. Poškozený vyčíslil škodu na 83 800 Kč.


Včera policisté přijali oznámení 37leté ženy o neplnění vyživovací povinnosti. Podezřelý 42letý muž z Havířova dluží matce 17letého mladíka v úhrnu 200 800 Kč. Svou vyživovací povinnost si neplní od léta 2002.

V Havířově na ulici Na Nábřeží v dopoledních hodinách 65letý muž  u svého vozidla Renault Twingo vyměňoval poškozené přední kolo. Zaneprázdněnost a nepozornost muže využil neznámý lapka a ze zadního sedadla vozidla odcizil pánskou příruční tašku. Muž přišel o doklady osobní i od vozidla, telefon a 250 000 Kč na hotovosti. Celková škoda byla poškozeným vyčíslena na 260 000 Kč.

 

vytisknout  e-mailem