Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Krajské ředitelství policie Zlínského kraje má nového ředitele

ZLÍNSKÝ KRAJ: Od pondělí tento post zastává plk. JUDr. Jaromír Tkadleček.  

Krajské ředitelství policie Zlínského kraje již opět má svého ředitele. Na základě výsledků výběrového řízení, doporučení komise a rozhodnutí policejního prezidenta se jím dnes stal plk. JUDr. Jaromír Tkadleček. Do funkce jej ve Zlíně oficiálně uvedl sám policejní prezident plk. Tomáš Tuhý.
Nový ředitel do Zlínského kraje přichází z pozice vedoucího bruntálského územního odboru a na tiskové konferenci mimo jiné představil tři priority, jimiž se bude v nejbližší době ve své funkci intenzivně zaobírat. „Je nutné dořešit nejen personální, ale také ekonomické otázky. V těchto oblastech bych chtěl nastavit standardní pojetí řízení Police ČR za využití osvědčených modelů. Třetí oblastí je pak v návaznosti na předchozí věty kvalitní a efektivní policejní práce,“ uvedl nový ředitel plk. Jaromír Tkadleček.
„Jsem přesvědčen o tom, že s příchodem nového ředitele získává Zlínský kraj velmi zkušeného manažera, který má za sebou řadu cenných zkušeností z oblasti české i zahraniční policejní scény,“ řekl během tiskové konference policejní prezident plk. Tomáš Tuhý.
Osmačtyřicetiletý doktor práv Jaromír Tkadleček je ve služebním poměru již 25 let. V posledních 17 letech působil na různých pozicích na Bruntálsku, několik let však pracoval i v jižních Čechách a kratší dobu také v Praze. Absolvoval kurz na Středoevropské policejní akademii ve Vídni a dosud se zúčastnil mnoha studijních pobytů a stáží v sedmi zemích EU.

pan ředitel2.JPGpan ředitel.jpg

 

20. října 2014, nprap. Petr Jaroš

vytisknout  e-mailem