Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Setkání s policejním prezidentem

Návštěva policejního prezidenta u středočeské policie. 

Ve středu 27. března dopoledne proběhlo v sídle středočeské policie společné pracovní setkání policejního prezidenta s policisty a občanskými zaměstnanci Krajského ředitelství policie Středočeského kraje.
Policejní prezident ve svém vystoupení ocenil dosavadní práci odcházejícího krajského ředitele plk. JUDr. Václava Kučery, který od 1. dubna bude zastávat funkci náměstka policejního prezidenta pro službu kriminální policie a vyšetřování PP ČR. Policejní prezident poté vyjádřil poděkování všem policistům a občanským zaměstnancům krajského ředitelství za jejich dlouhodobě dosahované vysoké pracovní výsledky.
Posléze pohovořil o současném stavu policejního sboru a seznámil přítomné s plánovaným fungováním policie v roce 2013 a s nejdůležitějšími úkoly, které stojí před celou Policií České republiky. Na závěr setkání zodpověděl policejní prezident dotazy přítomných policistů.
Po skončení dopoledního programu navštívil policejní prezident a nejužší vedení středočeské policie hejtmana Středočeského kraje. Poslední zastávkou policejního prezidenta u středočeských policistů bylo setkání s policisty územního odboru Praha venkov Západ.



por. Bc. Pavel Truxa
27. 3. 2013

Odkazy do noveho okna

road show 2013 026

road show 2013 026 

Detailní náhled

road show 2013 030

road show 2013 030 

Detailní náhled

road show 2013 037

road show 2013 037 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem