Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Policista roku 2018

PŘEROV - Vedení územního odboru odměnilo své nejlepší policisty a občanské zaměstnance. 

V pátek 4. ledna 2019proběhlo na územním odboru v Přerově tradiční oceňování nejlepších policistů a občanských zaměstnanců roku 2018. Policisté se s vedoucími pracovníky sešli v poklidné atmosféře zasedací místnosti územního odboru, kde si vyslechli z úst vedoucího územního odboru plk. JUDr. Martina Lebdušky slova chvály a poděkování za jejich mimořádné pracovní úsilí, nasazení a kvalitní práci, kterou v uplynulém roce odvedli.

Z rukou vedoucího územního odboru a jeho zástupce policisté ocenění převzali finanční odměnu a rovněž drobnou pozornost, která byla speciálně pro tuto příležitost vyhotovena z keramiky Střediskem volného času Atlas a Biosv Přerově. V kategorii Policista roku bylo ohodnoceno celkem šestnáct policistů z dopravního inspektorátu, všech pěti obvodních oddělení, oddělení obecné kriminality, oddělení hospodářské kriminality a oddělení kriminalistické techniky. Oceněni byli za vstřícný přístup k zadávaným úkolům, dosahování velmi dobrých výsledků a ochotu pracovat i nad rámec svých povinností.

Velitelem roku 2018 se stal vedoucí obvodního oddělení z Lipníku nad Bečvou.

Týmem roku se stala operativní skupina toxiz druhého oddělení obecné kriminality, která dosáhla velmi dobrých výsledků v oblasti trestního řízení a úspěšně realizovalatéměř tři desítky trestních spisů.

Jako nejlepší občanský pracovník byl vyhodnocen a oceněn pracovník vztahů k veřejnosti územního odboru Přerov.

V rámci slavnostního oceňování Policista roku 2018 byly vedoucím územního odboru a jeho zástupcem předány také medaile policejního prezidenta Za věrnost II. a III. stupně dalším deseti policistům a policistkám.

por. Mgr. Miluše Zajícová
9. ledna 2019

vytisknout  e-mailem