Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Policistou na zkoušku

MS kraj - náborová akce 

„Dne 17. června 2022 se v areálu Policie ČR, územního odboru Nový Jičín, ul. Svatopluka Čecha 1217/9, uskuteční náborová akce s názvem POLICISTOU NA ZKOUŠKU.

V rámci náborové akce budou zájemcům předány veškeré informace o tom, jak se stát policistou a jaké jsou podmínky vzniku služebního poměru. Dále budou zájemci seznámeni s činností jednotlivých složek policie, budou si moci prohlédnout policejní techniku, dopravní prostředky a zbraně, a v neposlední řadě si vyzkouší testy tělesné zdatnosti, které jsou podmínkou vzniku služebního poměru. V případě úspěšného splnění testů tělesné zdatnosti účastníci obdrží osvědčení o fyzické způsobilosti, které lze uplatnit v průběhu přijímacího řízení k Policii České republiky.

Registrace zájemců na email martina.hanackovacr.cz, případné dotazy budou zodpovězeny na tel. 702 187 307. Při registraci uveďte jméno, příjmení, email a telefon.“

Program:
08.30 – 09.00 hod.          registrace účastníků

09.00 – 10.30 hod.          informace o podmínkách přijetí do služebního poměru, prezentace služeb policie (služba pořádkové policie, služba                                             dopravní policie)
                                         ukázka práce psovodů s policejními psy
                                         ukázky služebních dopravních prostředků, techniky a zbraní
11.00 hod.                        testy tělesné zdatnosti
cca 13.00 hod.                 ukončení akce

Informace o podmínkách přijetí do služebního poměru Policie ČR, a také požadavky na testy tělesné zdatnosti, naleznete na https://www.policie.cz/clanek/podminky-prijeti-do-sluzebniho-pomeru.aspx

Krajské ředitelství policie Moravskoslezského kraje
odbor personální
nprap. Mgr. Jarmila Koděrová
17. března 2022

vytisknout  e-mailem