Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Žádáme řidiče a svědky o spolupráci

LIBEREC - Včerejšího dne, krátce před sedmou hodinou, došlo na silnici I/35 k dopravní nehodě. Řidič nákladního vozidla z místa nehody ujel. 

V úterý 15. června, krátce před sedmou hodinou, došlo na silnici pro motorová vozidla číslo 35 k dopravní nehodě. Ve směru od Chrastavy na Liberec, v úseku 20. kilometru, před benzinovou čerpací stanicí, projíždělo osobní motorovfabia.jpgé vozidlo Škoda Fabia bílé barvy. Z dosud nezjištěných důvodů měl do zadní části tohoto osobního vozu opakovaně narazit vůz nákladní. Fabia jedoucí v pravém jízdním pruhu vyjela za pravý okraj komunikace na travnatý pás, na kterém se přetočila na střechu. Zraněna byla jedna osoba. Řidič nezjištěného nákladního vozidla z místa dopravní nehody ujel, aniž by učinil veškerá opatření, která mu ukládá zákon. 

V této souvislosti žádáme řidiče vozidel projíždějících v uvedenou dobu místem události, nebo řidiče vozidel z druhého směru jízdy, aby o události předali policistům svá svědectví. Záznamy z palubních kamer ostatních účastníků provozu mohou dopravním policistům výrazným způsobem dopomoci k objasnění okolností a příčin vzniku nehodového děje. 

Obracejte se na bezplatnou linku 158 nebo přímo na služebně Dopravního inspektorátu v Liberci. Děkujeme. 

16. června 2021
por. Bc. Vojtěch Robovský
Oddělení tisku a prevence
Liberec

vytisknout  e-mailem