Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Tragická dopravní nehoda u Nového Boru

ČESKOLIPSKO – Po čelním střetu dvou vozidel u Nového Boru zemřela řidička jednoho z nich. 

Dnes večer krátce po půl sedmé hodině policisté na lince 158 oznámení o dopravní nehodě na silnici první třídy číslo deset u Nového Boru v úseku mezi odbočkou na obec Svor a křižovatkou do Nového Boru, Děčína a České Lípy.

Na základě prvotního šetření došlo z dosud nezjištěných příčin k čelnímu střetu dvou osobních motorových vozidel, ve kterých cestovali řidiči bez spolujezdců. Oba po tomto střetu zůstali ve vozech zaklínění. Řidička jednoho z vozidel bohužel utrpěla zranění, kterým na místě dopravní nehody podlehla. Zraněný řidič druhého vozidla byl převezen do liberecké nemocnice a charakter jeho zranění i doba léčení jsou předmětem probíhajícího šetření. Vzhledem k jeho zranění u něj policisté neprovedli dechovou zkoušku a vyžádali si odběr jeho krve v nemocnici.

Vzhledem k probíhajícímu šetření je silnice č. I/9 v uvedeném místě zcela uzavřena. Veškeré okolnosti celé tragické události i nadále na místě šetří policisté z Dopravního inspektorátu v České Lípě a českolipští kriminalisté.


14. 11. 2022
nprap. Dagmar Sochorová
tisková mluvčí, KŘP Libereckého kraje

vytisknout  e-mailem