Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Tenisový turnaj krajského ředitelství opět vyhrála známá dvojice

KRAJ - V pátek 4. října 2019 proběhl v areálu TK Start v Krásné Studánce již 6. ročník přeboru Krajského ředitelství policie Libereckého kraje v tenise - čtyřhra. 

1V pátek 4. října 2019 se policisté Krajského ředitelství policie Libereckého kraje  mezi sebou utkali na dvorcích tenisových kurtů v areálu TK Start v Krásné Studánce. Konal se zde již v pořadí 6ročník přeboru Krajského ředitelství policie Libereckého kraje v tenise - čtyřhry

Celý turnaj zahájil hlavní rozhodčí vedoucí Odboru cizinecké policie Libereckého kraje plk. JUDr. Lukáš Kalenský, který přivítal všech 10 zúčastněných dvojic a popřál jim hodně úspěchů v tenisovém zápolení. Následovalo rozlosování do dvou skupin A a B.  Mezi zúčastněnými byly zastoupeny různé útvary a oddělení - Obvodní oddělení, Oddělení cizinecké policie, Služba kriminální policie a vyšetřování, ale také Oddělení tisku a prevence. Na správný průběh turnaje a sportovní chování dohlížel hlavní rozhodčí plk. JUDr. Lukáš Kalenský společně se svým asistentem a zároveň organizátorem turnaje kpt. Mgr. Jaroslavem Čermákem. 

3Přestože počasí hráčům po celou dobu turnaje příliš nepřálo, nechyběla jim dobrá nálada a bojovnost. Všichni zúčastnění se statečně ze všech sil prali o nejlepší umístění. Vyhrát však mohli pouze  tři nejlepší dvojice.

Po celodenním aktivním výkonu se o vítězství zasloužili tito borci:

1. místo
Jan Kolář, Oddělení informačních a komunikačních technologií  KŘP Liberec 
Josef Čihák, vedoucí Obvodního oddělení Český Dub

Tato dvojice již potřetí v řadě obhájila své prvenství a ukázala tak, že cena vítěze jim náleží právem.

2. místo
Josef Kepr - Obvodní oddělení Frýdlant
Jaroslav Luňák - Obvodní oddělení Frýdlant

3. místo
Karel Kučera - Obvodní oddělení Rokytnice
Jan Kučírek - Oddělení obecné kriminality Semily

Všichni zúčastění obdrželi drobné ceny. I když vyhrát mohli pouze nejlepší tři dvojice, přesto všichni účastníci turnaje ukázali, jak je fyzická kondice nejen pro takový turnaj, ale i pro jejich práci důležitá.  A jak se říká, není důležité zvítězit, ale zúčastnit se. 


8. 10. 2019
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
koordinátorka prevence KŘP Libereckého kraje

vytisknout  e-mailem