Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Předjížděl na plné čáře

JABLONEC NAD NISOU - Policisté pátrají po řidiči, který předjížděl na plné čáře ve směru z Jablonce nad Nisou po nové sinici do Liberce - Kunratic. 

Ve čtvrtek 7. května ráno v době od 6.00 do 6.10 hodin v katastru Jablonce nad Nisou na nové silnici č. I/14H ve směru do Liberce – Kunratic dosud neznámý řidič s vozidlem Ford Focus combi barvy světle modré nebo světle šedo modré, případně stříbrné barvy s dosud nezjištěnou registrační značkou předjížděl vozidla v úseku, kde je to zakázáno jak svislým, tak i vodorovným dopravním značením. Tímto způsobem jízdy tak ohrozil ostatní účastníky silničního provozu.

Policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou, kteří uvedený případ šetří, žádají případné svědky, aby se přihlásili na tel. 974 474 254 nebo na bezplatné lince 158. Občané mohou policisty kontaktovat také písemně prostřednictvím e-mailu jn.di.podatelna@pcr.cz . Policisté přijmou především veškeré informace vedoucí ke zjištění totožnosti uvedeného neznámého řidiče a k ustanovení vozidla, které popsaným způsobem řídil.


19. 5. 2020
nprap. Dagmar Sochorová
tisková mluvčí, KŘP Libereckého kraje

vytisknout  e-mailem