Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Poznáte muže na fotografiích?

JABLONEC NAD NISOU - Seniorce ukradl platební kartu a vybral peníze. 

     V úterý 23. srpna odpoledne krátce před čtrnáctou hodinou v Jablonci nad Nisou na rohu ulic Anenská a Komenského neznámý pachatel odcizil 78leté ženě z uzavřené kabelky peněženku, ve které měla uloženou finanční hotovost, osobní doklady a platební kartu s uvedeným PIN kódem.
 
    Žena celou událost policistům nahlásila až následující den, když zjistila, že prostřednictvím její odcizené platební karty byla z účtu vybrána finanční hotovost 5.000,- Kč. Provedeným šetřením bylo zjištěno, že k uvedenému výběru došlo bezprostředně po spáchání uvedeného skutku v ten den ve 14 hodin a devět minut z bankomatu v Komenského ulici v Jablonci nad Nisou.
 
    Policisté zajistili záznam z kamery umístěné v bankomatu, na kterém je dosud neznámý pachatel při výběru hotovosti z ukradené platební karty zachycen:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
    Policie tímto žádá občany, kteří na fotografiích muže poznají a mohou k jeho osobě podat jakékoliv informace, aby kontaktovali policisty na Obvodním oddělení v Jablonci nad Nisou na tel. č. 974 474 654 nebo na bezplatné lince 158.
 
    Pachateli uvedeného skutku, kterým se dopustil trestných činů krádeže a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, hrozí v případě pravomocného odsouzení trest odnětí svobody až na dvě léta.
 
 
nprap. Dagmar Sochorová
13. 10. 2011

 

 

vytisknout  e-mailem