Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Obracíme se na veřejnost se žádostí o spolupráci

LIBEREC - Pátráme po řidiči, který ujel z místa dopravní nehody. 

Ve čtvrtek 5. září došlo k dopravní nehodě v ulici Sousedská v Liberci. Mezi kruhovými objezdy jela cyklistka na elektrokole, ve směru k benzinové čerpací stanici Prim, od Obchodního centra Globus. V 11:30 hodin v místě, kde začíná protihluková stěna, srazilo cyklistku osobní motorové vozidlo. Jeho řidič však neučinil veškerá opatření, která mu ukládá zákon a z místa dopravní nehody ujel neznámo kam. Dopravní policisté tak začali pátrat po lahvově zeleném osobním automobilu nezjištěné značky.

Policisté zároveň žádají případné svědky dopravní nehody, zejména pak řidiče, který měl se zraněnou cyklistkou komunikovat a sdělit jí, že disponuje kamerovým záznamem z palubního přístroje ve svém automobilu.
Žádáme tedy případné svědky události či samotného řidiče, který ujel z místa dopravní nehody, aby se přihlásili na služebně Dopravního inspektorátu v Liberci, nebo policisty informovali prostřednictvím bezplatné linky tísňového volání 158.
Veškeré informace k případu mohou policistům výrazným způsobem dopomoci k objasnění příčin a okolností vzniku dopravní nehody.

Předběžná výše škody byla odhadnuta na částku 5tisíc korun a i nadále je předmětem šetření. Zraněná žena byla ošetřena v nemocničním zařízení v Liberci.

6. září 2019
por. Bc. Vojtěch Robovský
Oddělení tisku a prevence
Liberec

vytisknout  e-mailem