Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Kradli v novém nákupním centru

LIBEREC - Byli chyceni a zboží vráceno. 

Pracovníky bezpečnostní agentury nově otevřeného nákupního centra v Liberci, ale i personál různých obchodů, zaměstnávají stále častěji nepoctiví zákazníci, kteří mají jediný cíl. Odnést si zboží bez placení.
Během neděle skončili na policejním oddělení hned dva zadržení, 28 letý cizinec a 33 letá žena z Ústí nad Labem. Cizinec byl zadržen poté, co se z obchodu CaA snažil pronést dvě kožené bundy za sedm tisíc korun. Aby byl co nejméně nápadný a nebudil pozornost, odstranil z nich i bezpečnostní prvky. I přesto ale pozornosti ostrahy neušel, byl zadržen a skončil v policejní cele.

V cele skončila také 33 letá žena z Ústí nad Labem. Ta se snažila ze značkové prodejny odnést bez zaplacení dámskou sukni za necelých tisíc korun. Ani tato žena se však dlouho ze svého lupu neradovala. Zadržela ji ostraha a přivolala policisty. Těm se navíc prokázala cestovním pasem, který byl vydán na jiné jméno. Ženu proto umístili do policejní cely a kromě jiného zjišťovali i její totožnost. Při prověřování policisté zjisitli policisté i to, že 33 letá žena z Ústecka byla v letošním roce Okresním soudem v Mostě odsouzena za krádeže.  Za svou nepoučitelnost bude muset nést následky v podobě trestu, který jí i za tuto poslední krádež udělí v případě pravomocného odsouzení soud.

por. Bc. Vlasta Suchánková
e-mail: tiskova.krplb@mvcr.cz
tel.: 974 461 207
5. 10. 2010

vytisknout  e-mailem