Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Hledáme viníka nehody

LIBEREC - Policisté pátrají po nezodpovědné řidičce, která dne 6. listopadu 2014 srazila v ulici Slovanská 20letou chodkyni a z místa nehody ujela.  

Dopravní policisté pátrají po neznámé řidičce, která ve čtvrtek 6. listopadu 2014 zavinila dopravní nehodu a z místa nehody následně ujela. Nehoda se stala ve třičtvrtě na osm ráno v Liberci, v ulici Slovanská. Ve směru od Vesce na Rochlice jela neznámá řidička s osobním vozidlem nezjištěné tovární značky. V blízkosti křižovatky ulic Slovanská a Kamenická z dosud nezjištěných příčin přejela s vozidlem do protisměru, kde narazila do chodkyně, která šla při pravém okraji vozovky v opačném směru. Po střetu 20letá chodkyně neupadla na zem a zůstala stát. Řidička, aniž by učinila opatření, které jí ukládá zákon, z místa nehody ujela. Chodkyně utrpěla lehké zranění, se kterým následně vyhledala lékařské ošetření. Alkohol nemohli policisté u obou účastnic dopravní nehody vyloučit, neboť nehodu oznámila policistům zraněná chodkyně až dodatečně.

Policisté nyní pátrájí po nezodpovědné řidičce, která sice v prvním okamžiku mladé ženě nabídla přivolání zdravotnické pomoci, ale následně z místa nehody ujela. Řidička, která měla dlouhé blond vlasy a byla střední postavy, se pohybovala v osobním vozidle světle modré barvy dosud nezjištěného typu. V souvislosti s tím se obracíme na případné svědky události, či na samotnou řidičku, která nehodu zavinila, aby se přihlásili na policii. Veškeré informace je možné policistům předat prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158  nebo přímo na Dopravní inspektorát policie Liberec   tel.č. 974 466 580  nebo  974 466 253.


25. listopadu 2014
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

 

vytisknout  e-mailem