Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Dvě dopravní nehody se zraněním

SEMILSKO - Ve čtvrtek ráno havarovala nedaleko Semil 30letá řidička, která narazila s autem do stromu. V sobotu před půlnocí boural u Jilemnice 66letý řidič, který za volantem usnul. 

Ve čtvrtek ráno krátce před šestou hodinou jela 30letá řidička s osobním vozidlem značky Renault od Vysokého nad Jizerou směrem na Semily. Při projíždění pravotočivé zatáčky v mírném klesání dostala s vozidlem na rozbředlém sněhu smyk, sjela ze silnice a narazila do stromu. Žena za volantem utrpěla zranění. Po ošetření se podrobila dechové zkoušce na alkohol s negativním výsledkem. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 10 000 korun.

DN 01.jpg                                                 DN 01

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V sobotu krátce před půlnocí jel osobním vozidlem značky Škoda Octavia ve směru od Jilemnice na Studenec 66letý řidič. Při průjezdu mírné pravotočivé zatáčky muž za volantem usnul, přejel přes protisměrný jízdní pruh mimo silnici a narazil do pískovcového sloupu vjezdových vrat. Při nehodě byla zraněna jeho spolujezdkyně. Alkohol byl u řidiče vyloučen dechovou zkouškou. Způsobená škoda byla stanovena na částku 33 000 korun. 

DN 02.JPG                                                 DN 02

 

 

 

 


 

 

 

15. 12. 2014
por. Petr Kmínek DiS.
KŘP Libereckého kraje, tiskový mluvčí
 

vytisknout  e-mailem