Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Domácí násilí

SEMILY - domácí násilí, odcizené vozidlo, odcizené světlomety,krádež dřevěné sochy. 

Domácí násilí.

Po dobu několika let fyzicky napadá svoji ženu 43 letý muž z Turnova. Posledního napadení se dopustil dne 27.11.2009 ve večerních hodinách. Celému incidentu byla přítomna nezletilá dcera, která zavolala na tísňovou linku. Po zjištění uvedených skutečností bylo ze stany policie rozhodnuto o vykázání agresora ze společného bydliště. Poškozená 36 letá žena teď může využít služeb intervenčního centra, které se jí bude snažit v její nelehké situaci pomoci.

Odcizené vozidlo v Lomnici nad Popelkou.

Vozidlo značky Citroen Jumper odcizil v Lomnici nad Popelkou pachatel, který se tak dopustil trestného činu neoprávněného užívání cizí věci. K uvedenému došlo dne 29.11.2009 v době od 13.30 hodin do 18.30 hodin. Vozidlo patří 36 letému majiteli z Jablonce nad Nisou, kterému krádeží vznikla škoda ve výši kolem 260 000 Kč.

Odcizení světlometu z vozidla.

Pravý, přední, xenonový světlomet od osobního vozidla značky Škoda Octávia odcizil pachatel, který se tak dopustil trestného činu krádeže. Poškozenou je firma z Prahy. K uvedenému došlo u rekreační chaty v Jestřabí v Krkonoších. Škoda je ve výši kolem 20 000 Kč.

Krádež dřevěné sochy. 

Dřevěnou sochu pašeráka s putnou odcizil z prostor bývalého kravína v Rokytnici nad Jizerou - Františkově pachatel, který tak sboru dobrovolných hasičů způsobil škodu ve výši kolem 20 000 Kč. Socha ve velikosti 200 cm krát 60 cm byla vyrobena přímo na místě v červenci roku 2009. Ke krádeži došlo v době od 28.11.2009 do 29.11.2009.  

 

 

 

 

vytisknout  e-mailem