Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Aktuální stav na silnicích aktualizace 2.12.2014

KRAJ - Řidiči, pozor na silnicích se tvoří náledí a námraza. 

AKTUALIZACE  2. 12. 2014, 20:00 hodin
 
V tuto chvíli je silnice I/13 z Rozkoše do Chrastavy a dále na Liberec a Turnov pokryta souvislou vrstvou sněhu, Jeřmanický kopec je pokryt námrazou. Upozorňujeme řidiče, aby při jízdě byli maximálně obezřetní a svou jízdu přizpůsobili stavu a povaze vozovky.
 
2. 12. 2014
por. Jana Světlá
KŘP Libereckého kraje, koordinátor prevence
 
 
Dopravu v Libereckém kraji může dnes večer, v noci a zítra ráno komplikovat lokální náledí, vyplývá to z informací od českého meteorologického ústavu.
 
Lokální náledí se může vyskytnout na celém území kraje, a to zejména v lesních úsecích, na mostech a místech, kde hrozí rychlé prochladnutí vozovky.
 
V tuto chvíli se náledí  na komunikaci tvoří v obci Kozákov na Semilsku a v obci Radostná pod Kozákovem.  Hlavní tahy z Frýdlantu na Liberec a z Turnova na Hradec Králové jsou zatím bez námrazy a náledí.
 
Tímto bychom chtěli upozornit řidiče na to, aby byli při jízdě maximálně obezřetní. V tuto roční dobu již musí předpokládat výskyt námrazy, a to zvláště v lesních úsecích, na mostech, kolem vodních toků či na otevřených a návětrných místech.
 
1. 12. 2014, 19.30 hodin
por. Jana Světlá
KŘP Libereckého kraje, koordinátor prevence

vytisknout  e-mailem