Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Žádáme veřejnost o spolupráci

JIHLAVSKO: Policisté se obracejí zejména na řidiče vozidel 

Jihlavští policisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při šetření události, k níž došlo tento týden v Jihlavě. Policisté se obracejí zejména na řidiče vozidel, kteří projížděli po silnici vedoucí po ulici Okružní a mají v automobilu palubní kameru. Uvítali by také svědectví osob, které viděly nestandardní manévry dvou vozidel projíždějících tímto úsekem.

K události došlo v úterý 10. března v odpoledních hodinách. Po silnici na ulici Okružní jeli ve stejném směru, a to od ulice Brněnská, dvě osobní vozidla. V lokalitě zastávky městské hromadné dopravy Březinova oba automobily odbočily směrem k zábavnímu a obchodnímu centru a pokračovaly v jízdě po ulici Březinova.

Policisté by uvítali svědectví od osob, které kolem druhé hodiny odpoledne tato osobní vozidla viděly. Přičemž pozornost okolí mohlo upoutat nestandardní předjíždění a následná nečekaná změna směru jednoho z vozidel. Svědci se mohou přihlásit na lince 158. Na základě získaných poznatků je pravděpodobné, že po silnici projížděl řidič s vozidlem značky Mazda, jehož svědectví bychom zvláště uvítali.

Policisté rovněž žádají, aby se přihlásili řidiči vozidel s palubní kamerou, kteří v úterý 10. března po silnici v daném úseku projížděli (jedná se o oba směry – jak vedoucí k ulici Havlíčkova, tak k ulici Brněnská) a situaci na vozovce kamera v době mezi 13:40 a 14:10 hodinou zachytila.

por. Bc. Jana Kroutilová, komisař

12. března 2020

vytisknout  e-mailem