Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Pátrání po pohřešované dívce s dcerou

PELHŘIMOVSKO: Policisté žádají veřejnost o spolupráci 

Kriminalisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při pátrání po pohřešované dívce s dcerou.

Šestnáctiletá dívka se nevrátila se svojí dcerou z vycházky ve čtvrtek 14. července v odpoledních hodinách do střediska výchovné péče v Černovicích, kde má být s dcerou umístěna. Do současné doby se do zařízení pro mládež nevrátila a je nekontaktní. Policisté ihned po přijetí oznámení začali po pohřešované dívce a její dceři pátrat.

Dívka je vysoká přibližně 160 cm, má oválný obličej, štíhlou postavu, středně dlouhé odbarvené vlasy hnědo-zrzavé. Nad levým palcem ruky vytetovaný motiv “ZDENĚK“ o velikosti 4,5 x 1 cm. Na levé straně krku má pihu o velikosti 0,6 cm. Při odchodu měla na sobě oblečenou bílou propínací sukni na kolena, černé tílko a černé pantofle. Dle zjištěných informací má kočárek značky White Lux - korba růžová, bouda bílá.

Policisté po dívce a její dceři vyhlásili celostátní pátrání. Veškerými dostupnými informacemi, včetně popisu pohřešovaných disponují policejní hlídky. Dívku společně s dcerou se však do současné doby vypátrat nepodařilo. Policisté po nich i nadále pátrají. Dívka měla osobní vazby na Českobudějovicku. Na základě šetření policisté zjistili, že by se mohla pohybovat v Karlových Varech. Nelze ale vyloučit, že se nachází kdekoliv na území České republiky.

Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde by se dívka s dítětem mohla nacházet nebo pohybovat, aby se policistům přihlásili na lince tísňového volání 158.

Níže naleznete odkaz s podrobnějšími informacemi k pohřešovaným. V případě, že je odkaz neaktivní, byly již osoby vypátrány.

https://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=19450714221617

por. Ing. Michaela Lébrová, komisařka

15. července 2022

vytisknout  e-mailem