Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Dopravní nehoda - výzva svědkům

TŘEBÍČSKO - policisté hledají svědky dopravní nehody 

Policisté z dopravního inspektorátu Třebíč hledají svědky dopravní nehody, ke které došlo v sobotu 21. prosince 2019 v době od 19:15 do 19:45 hodin v Třebíči na ulici Znojemská, v prostoru křižovatky s ulicí Družstevní a Kubišova.

Dosud neznámý řidič s nezjištěným osobním automobilem se zde střetl s nezletilou chodkyní, která přecházela komunikaci po vyznačeném přechodu pro chodce a následně z místa dopravní nehody odjel. Chodkyně při dopravní nehodě utrpěla zranění, se kterým byla hospitalizována v nemocničním zařízení.

Z dosud zjištěných skutečností vyšlo najevo, že by se mělo jednat o osobní automobil šedé nebo stříbrné barvy, a to v provedení combi, které měl řídit česky hovořící muž.

Žádáme tímto případné svědky, kteří by měli jakékoliv informace o dopravní nehodě nebo místem v inkriminované době projížděli, stejně tak i řidiče osobního automobilu, který z místa dopravní nehody po střetu s chodkyní odjel, aby se policistům přihlásili  na lince tísňového volání 158 nebo přímo na dopravním inspektorátu Třebíč, a to na telefonním čísle 974 277 250.

nprap. David Linhart, vrchní inspektor

23. prosince 2019

vytisknout  e-mailem