Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Oznámení o změně úředních hodin

KRAJ VYSOČINA: Úřední dny zůstávají, omezují se úřední hodiny 

V souvislosti s vyhlášením nouzového stavu a usneseními vlády České republiky o přijetí krizových opatření oznamuje Krajské ředitelství policie kraje Vysočina změnu úředních hodin na pracovištích odboru služby pro zbraně a bezpečnostní materiál a odboru cizinecké policie na území Kraje Vysočina.

Úřední dny zůstávají zachovány, od pondělí 16. března 2020 se ale omezují úřední hodiny na dobu od 9.00 hod. - 12.00 hodin. Omezuje se přitom přímý kontakt s občany na míru nezbytně nutnou. Na jednotlivých pracovištích budou viditelně vyvěšena oznámení s telefonními čísly, na kterých si občan individuálně dohodne způsob předání a vyřízení jeho podání nebo požadavku.

Doporučujeme dopředu telefonicky kontaktovat pracoviště a domluvit si pokud možno elektronický způsob vyřízení požadavku. Všechna telefonní čísla jsou zveřejněna na webu www.policie.cz.

Zkoušky odborné způsobilosti pro získání zbrojního průkazu jsou až do odvolání zastaveny. 

Omezení se týká všech kontaktních pracovišť odboru služby pro zbraně a bezpečnostní materiál v celém Kraji Vysočina a odboru cizinecké policie (oddělení pobytových agend - pracoviště na ulici Wolkerova v Jihlavě a na ulici Štáflova v Havlíčkově Brodě).

por. Bc. Jana Kroutilová, komisař

16. března 2020   

vytisknout  e-mailem