Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Hledá se 35letý muž

KARLOVARSKÝ KRAJ – Pomozte při pátrání. 

Karlovarští kriminalisté pátrají po pohřešovaném 35letém muži z Karlových Varů, který je cca 178 cm vysoké střední postavy, má hnědé oči, hnědočerné kadeřavé vlasy a střih vousů strniště (psali jsme již zde).

Další informace k pohřešovanému muži naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla pohřešovaná osoba nalezena).

Po pohřešovaném muži pátrá jeho družka, která ho viděla naposledy dne 15. 3. 2019 ve 23:00 hodin v místě trvalého bydliště. Důvod odchodu z domova není znám. Nelze vyloučit, že by pohřešovaný muž mohl mít psychické problémy. Vyprávěl, že by chtěl žít sám v přírodě a sledoval i dokumenty, jak lze samostatně bez pomoci přežít v přírodě. Do dnešního dne o sobě nepodal žádnou zprávu, nemá u sebe žádné doklady ani mobilní telefon. Pohřešovaný může být dezorientován a předpokladem je, že by mohl být kdekoliv umístěn např. ve zdravotnickém zařízení, případně v psychiatrické léčebně jako osoba bez známé totožnosti.

Naposledy měl na sobě černé kalhoty, černé boty, zelenou mikinu s kapucí a šedou zimní bundu s motivem maskáčů. Zvláštním znamením je zlomenina pravé ruky, má odlehčenou zelenou sádru, kterou si však mohl sundat.

V případě jakýchkoliv informací k pohřešovanému muži volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

nprap. Bc. Zuzana Týřová
22. 3. 2019

vytisknout  e-mailem