Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Žádáme veřejnost o spolupráci

TRUTNOVSKO-Pokus o výběr finanční hotovosti 

    Foto podezřelé osoby

                                                                                                                      Na královédvorské policisty se v předposlední den měsíce ledna letošního roku krátce po půlnoci obrátil s žádostí o pomoc devětadvacetiletý muž, který službu konajícímu policistovi oznámil krádež osobních věcí.
Policisté ihned po tomto oznámení vyjeli na místo činu do ulice Bezručova. Muži zákona provedeným šetřením zjistili, že neznámý zloděj neuzamčenými vchodovými dveřmi vnikl do bytu jednoho z místních obytných domů, ze kterého si odnesl svazek klíčů a peněženku, ve které se nacházela finanční hotovost, osobní doklady a platební karta. Poškozený v uvedeném případě vyčíslil škodu na necelé 4 tisíce korun. Policisté na základě profesionálně odvedenému šetření uvedeného případu získali před několika dny od jednoho z finančních ústavů fotografie podezřelého muže, který se naštěstí bezúspěšně pokusil ze shora uvedené odcizené platební karty v centru Dvora Králové nad Labem vybrat finanční hotovost.
Policie České republiky tímto žádá všechny občany, kteří by k totožnosti muže na fotografii mohli uvést jakoukoli informaci, nechť prosím neprodleně kontaktují policisty ve Dvoře Králové nad Labem na telefonu 974539701 či přímo bezplatnou telefonní linku 158.
nprap. Udo Ertner
20. 4. 2012
Trutnovinky:
 

vytisknout  e-mailem