Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Policista roku 2018

Dvě nominace v anketě Policista roku proměnili oba jihomoravští zástupci ve stříbro. 

Na Pražském hradě proběhl již 19. ročník ankety Policista roku 2018. Dvě nominace proměnili oba jihomoravští zástupci ve stříbro.

Druhým místem (občanský zaměstnanec) byla oceněna Milada Bartošová, která u Policie ČR na různých pozicích strávila celkem 41 let. Na personálním odboru zajišťovala především komplexní koordinaci a rozvoj v oblasti vzdělávání, spolupracovala se školskými zařízeními, školami MV a studenty. Rok 2018 byl pro ni zvlášť zlomový a důležitý v několika oblastech. V květnu oslavila krásné životní jubileum 60 let, s manželem Zdeňkem tvoří harmonické manželství již 40 let a vychovávají 3 dcery. Na Odboru personálním jejím odchodem z pracovního poměru v lednu 2019 přicházíme o výraznou a nezapomenutelnou osobu, která dokázala být přátelská, zábavná, neúnavná, plná elánu i humoru, prostě šarmantní dáma, která měla vždy čas a pochopení pro všechny kdo přišli nejen na radu a pomoc.

Zahanbit se nenechal ani kpt. Bc. Petr Kubinger, který pracuje oddělení kybernetické kriminality, slouží celkem 31 let. Stříbrnou příčku (specialista) si právem zaslouží za vysoce nadstandardní pracovní výkony v tomto poměrně novém kriminalistickém odvětví. Sám zhotovil i několik programových nástrojů a metodik, které efektivně a hromadně využívají zpracovatelé SKPV nejen v problematice kyberkriminality, ale také analytici a zpracovatelé v ostatních problematikách SKPV. Bez těchto nástrojů by zpracování těchto důkazů bylo několikanásobně časově náročnější. V rámci celé policie je uznávaným specialistou v problematice zajišťování elektronických důkazů, kdy svou prací šíří i dobré jméno našeho krajského ředitelství.

Děkujeme za dosavadní odvedenou práci a vzornou reprezentaci.

mjr. Pavel Šváb, 4.6. 2019

Odkazy do noveho okna

Policista roku 2018

Policista roku 2018 

Detailní náhled

Policista roku 2018

Policista roku 2018 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem