Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Krajské ředitelství policie hlavního města Prahy, Kancelář ředitele

Žadatel si podal žádost dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve které požadoval poskytnutí informací následujících informací. 1. Kolik případů vnějšího poškození železničních vozidel postříkáním, pomalováním či popsáním barvou nebo jinou látkou bylo evidováno v roce 2021 na území Prahy a jaká byla jejich objasněnost? 2. Kolik případů vnitřního poškození železničních vozidel postříkáním, pomalováním či popsáním barvou nebo jinou látkou bylo evidováno v roce 2021 na území Prahy a jaká byla jejich objasněnost? 3. Kolik případů vnějšího poškození železničních vozidel postříkáním, pomalováním či popsáním barvou nebo jinou látkou bylo dosud evidováno v roce 2022 na území Prahy a jaká byla jejich objasněnost? 4. Kolik případů vnitřního poškození železničních vozidel postříkáním, pomalováním či popsáním barvou nebo jinou látkou bylo dosud evidováno v roce 2022 na území Prahy a jaká byla jejich objasněnost? 5. Kolik případů vnitřního poškození tramvají postříkáním 

Žadateli byly poskytnuty následující informace.
ad 1-2) Na území hl. m. Prahy bylo za rok 2021 spácháno na kolejových vozidlech 185 skutků poškozování cizí věci - sprejerství, objasněno 3,78% skutků.
ad 3-5) Na území hl. m. Prahy bylo za rok 2022 (do 31. 10. 2022) spácháno na kolejových vozidlech 163 skutků poškozování cizí věci - sprejerství, objasněno 3,06% skutků.
Požadovaná a žadatelem pojmenovaná železniční vozidla a tramvaje spadají do evidované kategorie "vozidla kolejová". Informace o konkrétním typu kolejového vozidla, a zda se jedná o vnitřní či vnější poškození nejsou evidovány.

vytisknout  e-mailem