Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Preventivní činnost

Přerov - Policisté se v tomto týdnu zaměřili na prevenci - jak ve vytipovaných lokalitách v rámci projektu " Bezpečný domov v bezpečné lokalitě ", tak i na vlakovém a autobusovém nádraží proti krádežím. 

V průběhu tohoto týdne byly uskutečněny dvě preventivní akce na teritoriu města Přerova. První z nich se uskutečnila v úterý 13. září v dopoledních hodinách a byla zaměřena na kontrolu zabezpečení vstupních dveří do panelových domů ve vytipovaných lokalitách v rámci projektu " Bezpečný domov v bezpečné lokalitě ". Proběhla na ulicích Dvořákova, Budovatelů, Kabelíkova, Vaňkova. Bylo zkontrolováno kolem 50 vchodů. Ve čtyřech případech policisté zjistili nedostatečné zabezpečení vstupních dveří do domu. Pokud byly zjištěny nedostatky, ponechali policisté na místě kontrolní lístek s popisem zjištěných nedostatků.
Druhá z preventivních akcí se uskutečnila ve středu 14. září rovněž v dopoledních hodinách v Přerově. Tentokrát se policisté zaměřili na prevenci proti kapsářům. Akce se uskutečnila na nástupištích vlakového a autobusového nádraží. Osloveným občanům byly předány letáčky s radami, jak chránit své doklady, osobní věci a zavazadla před případnou krádeží.  

16.9.2011

por. Mgr. Irena Urbánková

vytisknout  e-mailem