Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Loupežné přepadení se zbraní

Přerov - přepadená čerpací stanice  

Policie žádá o pomoc širokou veřejnost, která by mohla poskytnout jakékoliv informace vedoucí ke ztotožnění pachatele zločinu loupež, kterého se dopustil dne 20.1.2011 v 18:32 hodin na čerpací stanici v Tovačově na ulici Sadová.
 
Mladík, maskovaný slunečními brýlemi, které později sundal, vešel dne 20.1.2011 v 18:32 hodin do prostoru prodejny čerpací stanice na ulici Sadová v Tovačově. Obsluhu požádal o prodej cigaret. Žena ( 1971) se otočila pro krabičku a muži ji podala. Během platby za cigarety, kdy obsluha převzala od muže peníze a otevřela pokladnu, vytáhl neznámý mladík zpod bundy krátkou střelnou zbraň. Namířil ji na obsluhu a požadoval vydání papírových bankovek. Ženě sdělil, že má být v klidu. Obsluha mu z obavy o svůj život vydala finanční hotovost ve výši 10 000 Kč. Pachatel vzal peníze a z místa odešel neznámo kam. Při přepadení nedošlo ke zranění osob. Škoda byla vyčíslena na 10 000 Kč. Za tento skutek hrozí pachateli až desetiletý pobyt za mřížemi.
 
Popis pachatele: pachatel byl muž bílé pleti, ve věku 25 - 30 let, vysoký byl do 185 cm, střední postavy. Na obličeji měl strniště černé barvy. Mluvil česky, bez přízvuku. Oblečen byl do černé zimní bundy do pasu, která měla na prsou vlevo výrazný zip ostře oranžové barvy. Pod bundou měl šedou mikinu s kapucí. Tuto kapuci měl nasazenu na hlavě a pod kapucí měl ještě kšiltovku modré barvy. Na nohou měl tmavě modré sportovní kalhoty s bílými botaskami s modrými obrazci ve tvaru trojúhelníku, na očích měl sluneční brýle. 
 
 
Jakékoliv informace o pachateli mohou občané oznámit na kteroukoliv policejní služebnu nebo na bezplatnou linku 158. Děkujeme za spolupráci.
 
21.1.2011
por.Mgr. Irena Urbánková
 

identikit pachateleidentikit pachatele
foto1foto1

foto2foto2

foto3foto3

 

vytisknout  e-mailem