Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Smolný den

HRADECKO – Žena měla 2 dopravní nehody na elektrokoloběžce v 5 minutách. 

Ve středu 1. června 2022 došlo v Hradci Králové ke kuriózní události. Řidička elektrokoloběžky byla účastnicí dvou dopravních nehod, ke kterým došlo v pětiminutovém intervalu.

Při první nehodě mělo dojít ke střetu pětadvacetileté řidičky elektrokoloběžky s cyklistkou na cyklostezce ve směru k FNHK. Ani jedna z účastnic této události se zřejmě nedržela při pravém okraji vozovky. Po nárazu došlo k jejich pádu na zem. Poté co měla být cyklistkou ujištěna, že se nic nestalo, z místa nehody odjela. Jelikož se však mělo cyklistce přitížit, nehodu oznámila, policisté na místě s ženou provedli nezbytné úkony a předali ji do péče lékařů.

O pět minut později však došlo k další nehodě stejné ženy na elektrokoloběžce, když se střetla tentokrát s cyklistou. Policisté tak popojeli několik metrů a prošetřovali další nehodu.

Dechové zkoušky měli všichni účastníci nehod s negativním výsledkem. Žena byla předána do péče lékařů. Nikdo z účastníků nehod neměl za jízdy na hlavě nasazenou helmu.

Žádáme svědky, kteří mají jakýkoliv poznatek k okolnostem a průběhu těchto dopravních nehod, aby se přihlásili přímo policistům z dopravního inspektorátu Hradec Králové nebo telefonicky na telefonním čísle 974 526 250. Je možné využít také bezplatnou linku 158.

Veškeré okolnosti nehod jsou předmětem dalšího šetření hradeckých dopravních policistů.

por. Mgr. Lucie Konečná
3.6.2022, 10:15hod.

Odkazy do noveho okna

fotografie

fotografie 

Detailní náhled

fotografie

fotografie 

Detailní náhled

fotografie

fotografie 

Detailní náhled

fotografie

fotografie 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem