Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

AKTUALIZACE: Nález ohořelého těla

JIČÍNSKO – Cizí zavinění vyloučeno. 

Krajští kriminalisté v uplynulých dnech odložili případ nálezu ohořelého torza těla objeveného zkraje června letošního roku. Zemřelým byl pětašedesátiletý muž. Kriminalisté provedli kromě ohledání a zadokumentování místa činu i výslechy osob, které by jakkoliv mohly přispět k objasnění příčiny této nešťastné události.

Závěry soudní pitvy a rovněž výsledky zadaných znaleckých a odborných zkoumání z oblastí toxikologie, chemie a dalších, však nepotvrdily cizí zavinění. Věc tedy policejní orgán v uplynulých dnech odložil. Nejedná se v tomto případě o podezření z trestného činu.

mjr. Ing. Magdaléna Vlčková, MBA
16.10.2020

-----------------------------------------------------------------------------------------------

V uplynulých dnech obdrželi policisté informaci o nálezu ohořelého lidského těla v blízkosti Židovského hřbitova u Sedliček na Jičínsku.Na místo vyjelo hned několik policejních hlídek, kriminalisté a také psovod s cílem ohledat místo činu, zajistit a zadokumentovat maximum informací vedoucích k objasnění příčiny úmrtí. 

Policisté nyní prověřují, za jakých okolností k úmrtí i samotnému požáru došlo. Totožnost zemřelé osoby zatím není známa.

Policejní orgán nařídil provedení soudní pitvy s cílem vyloučit cizí zavinění a stanovit příčinu úmrtí.

mjr. Ing. Magdaléna Vlčková, MBA
8.6.2020
 

vytisknout  e-mailem