Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kradli elektrosoučásti rozvoden

ÚSTÍ NAD LABEM - Svým jednáním způsobili škodu kolem 161 tisíc korun. 

Policejní komisař sdělil obvinění 22 letému muži z trestného činu Krádeže a Poškození a ohrožení provozu obecně prospěšného zařízení. Obviněný společně se svým komplicem v několika případech vnikl do areálu ČD, ze kterého následně odcizil různé elektrosoučásti, rozvaděče a kabeláž. Způsobená škoda se pohybuje kolem 161 tisíc korun. Za uvedené jednání pachatelům hrozí až 5 let vězení.

Vloupání do sklepa
Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci vloupal do sklepních prostor v ulici Mahenova, ze kterých následně odcizil vysokotlaký čistič, prodlužovací kabely, zahradní a zednické nářadí, vodoměr a staré kovové součástky. Svým jednáním majiteli způsobil škodu kolem 17 tisíc korun.

Vloupání do areálu společnosti
Dosud neznámý pachatel se v průběhu tří dnů vloupal do areálu společnosti a výrobní haly, kde demontoval kovové součástky výrobní linky a způsobil škodu kolem 40 tisíc korun.

Krádež dvou vozidel
V průběhu noci z 18.-19.12. na Severní Terase v ulici Pincova došlo k odcizení vozidla Š-Superb, šedá metalíza, rz: 5U1 22-88. Majiteli byla způsobena škoda kolem 85 tisíc korun.
K další krádeži vozidla došlo ve Velkém Březně v ulici Děčínská, kde pachatel odcizil Seat Ibizu, červené barvy, rz: 5U4 62-10. Majiteli byla způsobena škoda kolem 45 tisíc korun.

Vloupání do vozidla
Dosud neznámý pachatel se v průběhu dopoledne v podzemních garážích hypermarketu vloupal do osobního vozidla Ford Escort. Z tohoto vozidla následně odcizil batoh, gola sady, ruční stavební nářadí a všechna čtyři kola se zimními pneumatikami. Majiteli tak byla způsobena škoda kolem 12 tisíc korun.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 20.12.2011
 

vytisknout  e-mailem