Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Kradla na zahrádkách

KARLOVARSKO – Způsobila škodu přibližně 10 tisíc korun. 

Policisté z obvodního oddělení Ostrov sdělili podezření ze spáchání přečinů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku šestadvacetileté ženě z Kladna.
 
Podezřelá žena měla ve druhé polovině září letošního roku během sedmi dnů několikrát vniknout na oplocené pozemky v zahrádkářské kolonii na Karlovarsku. V jednom případě měla žena vniknout na zahrádku, tu prohledat, ovšem nakonec nic neodcizit. I přesto ovšem majitelce způsobila škodu tím, že při svém jednání poničila oplocení.
Ve vedlejší zahrádce se mělo šestadvacetileté ženě podařit vniknout do zahradního domku. Ten měla prohledat a nakonec z něj odcizit několik kusů mikin či dámské plavky. Následně se měla vydat do sousední zahrádky, kde ovšem už tak úspěšná nebyla. Pozemek včetně altánu měla prohledat, ale nic neodcizit.
 
Poté si to měla namířit do zahrádky poblíž Hroznětína. V odpoledních hodinách měla vniknout na pozemek a využít nepřítomnosti čtyřiačtyřicetileté majitelky. V pergole měla žena odcizit volně odložený mobilní telefon, řidičský průkaz a platební kartu.
 
Tímto svým jednáním měla šestadvacetiletá žena způsobit celkovou škodu přibližně 10 tisíc korun.
 
V případě prokázání viny jí hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

nprap. Jakub Kopřiva
14. 10. 2021

vytisknout  e-mailem