Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Kradla a byla přistižena

KLADENSKO - Odcizené zboží uschovávala v dětském kočárku. 

V neděli 29. září 2019 v dopoledních hodinách byla vyslána prvosledová hlídka do jednoho z kladenských obchodních domů, kde byla ostrahou zachycena žena, která odcizila zboží.

Policisté oddělení hlídkové služby vyjeli ihned na místo oznámení, kde bylo následným policejním šetřením zjištěno, že po dobu nákupu se žena v prodejně v Kleinerově ulici chovala podezřele. Z těchto důvodů se pracovník ostrahy na základě kamerového systému zaměřil na její pohyb při nákupu. Při procházení pokladní zónou žena zaplatila pouze část zboží a další měla uschováno v dětském kočárku. V prostoru za pokladnami byla ihned vyzvána ostrahou, aby ji následovala do zázemí obchodu. Odcizené zboží bylo v hodnotě 913,-Kč. Vzhledem k tomu, že nedošlo k poškození zboží, bylo vráceno zpět do prodeje.

Policisté vyzvali ženu k prokázání totožnosti a dalším policejním šetřením bylo zjištěno, že tato sedmadvacetiletá žena z Kladna se již v posledních třech letech dopustila majetkové trestné činnosti a za tento skutek byla pravomocně odsouzena.

Policisté obvodního oddělení nyní tento případ prošetřují jako podezření z trestného činu krádeže.

nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
30. září 2019

vytisknout  e-mailem