Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Kradl v šatnách v době konání tanečního kurzu

ZLÍNSKO: Okradl 4 účastníky. 

Včera večer přijal operační důstojník na lince tísňového volání policie oznámení o krádeži věcí ze dvou šaten budovy v centru Zlína, kde zrovna probíhala lekce tance. Prozatím neznámý zloděj okradl celkem tři ženy a jednoho muže a způsobil škodu za více než dvanáct tisíc korun.

Taneční lekce probíhala od sedmi do osmi hodin večer. Její účastníci si osobní věci odložili ve dvou šatnách, které sousedí s tanečním sálem. Po skončení lekce zjistil zmizení svých osobních věci nejprve třicetiletý muž ze Zlína, kterého nezvaný návštěvník šaten připravil o batoh, v němž měl mobilní telefon, veškeré klíče od domu i bytu, doklady, platební kartu, obuv a oblečení, v němž přišel. Muž upozornil ostatní, aby si zkontrolovali, zda jim něco nechybí. Další tři ženy zjistily, že je zloděj připravil o peníze, klíče, doklady, platební karty, hodinky a kabát. Celkově zloděj způsobil škodu za 12 800 korun.

Policisté ze Zlína případ prověřují jako trestné činy krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. V případě vypátrání a odsouzení hrozí pachateli trest odnětí svobody až na dva roky.

5. října 2018, por. Bc. Monika Kozumplíková

vytisknout  e-mailem