Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kradl v obchodech

TEPLICKO - Recidivista ukradl desítky bujónů; Obviněný dealer; Z chatky se nic neztratilo. 

Kradl v obchodech

     Až osmiletý trest odnětí svobody hrozí 47letému muži, který kradl v teplických supermarketech. Před měsícem odcizil na prodejní ploše oblečení, několik lepidel, kávové kapsle, žárovky a další věci celkem za více jak 2 800 korun. Zboží si nastrkal do kapes a tašky a prošel pokladní zónou, aniž by zaplatil.

     Další krádeže se dopustil v pondělí, v prodejně odcizil 48 bujónů v hodnotě 1 867 korun, za které opět nezaplatil. Stejně jako v předešlém případě neunikl pozornosti pracovníků ostrahy, kteří lapku předali přivolaným policistům. V minulosti několikrát odsouzený recidivista byl obviněn ze zločinu krádeže, vyšetřován je na svobodě.

Obviněný dealer

     Z přečinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy byl obviněn 59letý muž. Je podezřelý, že v Dubí prodával drogy známé jako pervitin a heroin, pokud případ skončí u soudu a muž bude uznán vinným, hrozí mu až pětiletý trest odnětí svobody.

Z chatky se nic neztratilo

     Ze zločinu krádeže ve stadiu pokusu a přečinu porušování domovní svobody je podezřelý neznámý pachatel, který se v Teplicích vloupal do chatky v zahrádkářské kolonii. Vypáčil dveře do objektu, podle oznamovatele se ale z chatky nic neztratilo. I přesto hrozí pachateli v případě jeho dopadení vhledem ke spáchání skutku v době nouzového stavu až osm let za mřížemi.

10. listopadu 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pio@pcr.cz

vytisknout  e-mailem