Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kradl oblečení

TEPLICKO - Policisté zloděje poznali na záznamu kamer; Chtěl vniknout do cizího domu... 

Kradl oblečení

     Až tři roky za mřížemi by mohl strávit 28letý recidivista, který kradl v prodejnách s oblečením. V minulosti dvakrát odsouzený muž vzal ze stojanu v obchodním centru troje pánské šortky, které si schoval do tašky a bez zaplacení prodejnu opustil. O dva dny později odcizil ve stejné prodejně dvoje kraťasy a spodní prádlo, celkem si odnesl zboží za více jak dva a půl tisíc korun. K jeho dopadení policistům pomohly kamerové záznamy, díky kterým podezřelého ztotožnili a následně mu sdělili podezření z přečinu krádeže.

Chtěl vniknout do cizího domu

     Z přečinu porušování domovní svobody ve stadiu pokusu je podezřelý 39letý muž, který v Teplicích vnikl na cizí pozemek. Podezřelý rozbil skleněnou výplň vstupních dveří domu, ale když chtěl vejít dovnitř, vyrušil ho majitel. Pachatel ho fyzicky napadl a následně z místa činu utekl. Policisté ho zadrželi dvě hodiny po činu, včera si převzal sdělení podezření z přečinu, za který mu v případě odsouzení hrozí až tříleté vězení.

Vloupání do bytu

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který měl v nočních hodinách vniknout v Teplicích do bytu v domově důchodců. Zloděj využil balkonových dveří pootevřených na ventilaci, které si otevřel a vnikl do bytu, ze kterého si odnesl nabíječku a finanční hotovost. Oznamovatel vyčíslil škodu na necelé dva tisíce korun, policisté případ prověřují jako přečiny krádeže a porušování domovní svobody.

26. června 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem