Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Kradl hlavně bonboniéry

KOLÍNSKO – Těch ukradl téměř sedmdesát. 

Na bonboniérového zloděje spadla klec. Během dvou dnů ukradl ve dvou obchodech zboží za více než 10 tisíc korun. Nyní je již obviněn z krádeže, za což mu hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.

Komisařka služby kriminální policie a vyšetřování zahájila trestní stíhání a obvinila teprve 20letého mladíka ze spáchání trestného činu krádež. Toho se dopustil tím, že během dvou dnů „nakoupil“ zboží, aniž by za něj zaplatil. Jednalo se zejména o bonboniéry, ale také o alkoholické nápoje či hygienické potřeby.

Poprvé v prodejně Billa v obchodním centru v Rorejcově ulici v Kolíně odcizil celkem 50 kusů bonboniér v hodnotě za téměř 6 tisíc korun. Zboží vložil do dvou igelitek, s nimiž prošel pokladní zónou bez zaplacení. Další den se odvážil na krádež více zboží, avšak se neodvážil jít do stejné prodejny, proto zamířil do ulice náměstí Republiky. Tam odcizil 19 bonboniér, 6 láhví tvrdého alkoholu a hygienické potřeby. S tímto zbožím v hodnotě za téměř 6 tisíc korun, které taktéž vložil do tašky, prošel ven bez zaplacení.


por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Středočeského kraje
2. března 2022

vytisknout  e-mailem