Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Krádeže věcí z vozidel

Táborsko – Věci ponechané ve vozidlech přilákaly zloděje. 

Případy vloupání do vozidel nejsou pro policisty ojedinělou záležitostí, a proto se rozhodně nevyplatí v nich zanechávat cokoliv, co by mohlo přilákat pozornost zlodějů. Policistům byly v průběhu uplynulých dní oznámeny dva případy krádeží věcí z vozidel.

Táborští policisté pátrají po pachateli, který se v době od 13:00 hodin dne 23. listopadu 2019 do 12:00 hodin dne 24. listopadu 2019 vloupal do osobního automobilu tovární značky BMW, zaparkovaného v ulici Javorová, v městské části Tábor – Měšice. Po rozbití skleněné výplně zavazadlového prostoru odcizil pánskou koženou tašku, ve které byly různé dokumenty a dvě nabíječky na mobilní telefon. Celková škoda byla odhadnuta na nejméně 18 tisíc korun.

Druhý případ řeší policisté Obvodního oddělení policie Sezimovo Ústí. Ti pátrají po pachateli, který se v době od 23:00 hodin dne 23. listopadu 2019 do 08:00 hodin 24. listopadu 2019 vloupal do uzamčeného osobního automobilu tovární značky Dacia Duster, Řidič ho zaparkoval v Mlýnské ulici v Chýnově. Po rozbití okna levých zadních dveří se zloděj dostal do vnitřních prostor vozidla a odcizil pracovní vestu a koženou brašnu, ve které byl tablet a pracovní blok. Škoda byla odhadnuta na částku převyšující 16 tisíc korun.

Žádáme tímto každého, kdo by mohl k objasnění těchto skutků poskytnout jakékoliv informace k výskytu podezřelé osoby či osob na místech činů, aby své poznatky předal policistům na příslušných obvodních odděleních policie.

Děkujeme.

por. Bc. Lenka Pokorná    ck.pis@pcr.cz

26. listopadu 2019

vytisknout  e-mailem