Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Krádeže v obchodě

CHEBSKO - Všichni kradli ve stejném obchodě.  

Tři podezřelí si vybrali ke své krádeži ve dnech 27. a 28. 12 stejný obchod v Chebu.

Z přečinu krádeže si vyslechl 31letý muž podezření od policistů z Chebu. Dne 27. 12. měl podezřelý krást v obchodě kosmetiku a sluchátka. Zboží v hodnotě 568 Kč měl uložit do kapsy a bez placení projít prostorem pokladny. Za pokladnou byl zadržen pracovníkem ostrahy a zboží bylo vráceno zpět do prodejny. Muž se krádeže dopustil i přesto, že byl v posledních třech letech za obdobné jednání odsouzen.

Devatenáctiletý mladík ze Sokolova měl 28. 12. ve stejném obchodě odcizit zboží za 50 Kč. I tento mladík byl v posledních třech letech za krádež odsouzen a potrestán. Policisté téhož dne sdělili mladíkovi podezření z krádeže.

Šestadvacetiletá žena se do chebského obchodu vydala 27. 12. Nebyla to však její jediná krádež. O den později navštívila další obchod v Chebu. Během těchto dvou dnů žena způsobila škodu ve výši necelých 8 tisíc. Žena vzala 1 telefonní kupon, různé oblečení, náhrdelník, obuv, 3 proteiny apod. Věci si měla vkládat do odcizené kabelky a pod svlečenou zimní bundu. Za prostorem pokladen byla vždy zadržena a zboží bylo vráceno do obchodu.
Žena se svého jednání dopustila i přesto, že byla v posledních třech letech odsouzena k podmíněnému trestu. Podezřelá byla zadržena a nyní čeká v policejní cele na soud.

Všem třem podezřelým nyní hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

nprap. Mgr. Kateřina Böhmová
29. 12. 2015

vytisknout  e-mailem