Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Krádeže na Klatovsku

Zadržen pachatel vloupání 

    V Železné Rudě vnikl neznámý pachatel o víkendu do rekreačního objektu společnosti, kde poškodil pět skleněných výplní v oknech a dveře a tímto jednáním způsobil škodu ve výši 4 500 Kč. Ke krádeži věcí nedošlo.
     Na Klatovsku v sobotu 2. května 2010 v ranních hodinách neznámý pachatel rozbil skleněnou výplň výlohy prodejny a odcizil 47 dámských a pánských hodinek v hodnotě 56 535 Kč. Poškozením zařízení vznikla škoda 1 000 Kč.
     V Horažďovicích vnikl v sobotu 2. května 2010 ve večerních hodinách pachatel do rekreační chaty, kterou prohledal, ale nic neodcizil. Policisté na místě zadrželi 60 letého muže, který byl převezen do protialkoholní záchytné stanice. Policie případ šetří ve zkráceném přípravném řízení a muž převzal sdělení podezření z přečinu pokusu krádeže a porušování domovní svobody. Škoda činí 700 Kč.
     Na Švihovsku vnikl v noci z 1. na 2. května 2010 neznámý pachatel do objektu společnosti a ze skladu a dílny odcizil různé elektrické nářadí a nástroje do truhlářských strojů. Poškozenému majiteli vznikla škoda 302 000 Kč.
     V sobotu v ranních hodinách v obci u Horažďovic neznámý pachatel vnikl do objektu klubovny hasičů a odcizil příruční pokladnu s finanční hotovostí, dva kartóny s cigaretami, 20 lahví s alkoholem a jedno balení kávy o váze 1 kg. Poškozeným vznikla škoda 10 960 Kč.
     V obci u Sušice v noci z 29. na 30. dubna 2010 vnikl neznámý pachatel na oplocený pozemek u rekreační chaty a ze třech zaparkovaných traktorů odcizil celkem 70 litrů motorové nafty a z kůlny odcizil motorovou pilu zn. Still, rozbrušovačku zn. Narex, prodlužovací kabely a kanystr s motorovou naftou celkem 20 litrů. Poškození vyčíslili škodu na 15 805 Kč.
 

vytisknout  e-mailem